ÇOCUK VE GENÇ PSİKOLOJİSİ, ERGENLİK DÖNEMİ VE SORUNLARI, ERGENLERLE ETKİLİ İLETİŞİM

1) Çocuk ve Genç Psikolojisi hakkında araştırmalar yapıldı ve konu hakkında detaylı bilgiler toplandı.

2) Edinilen bilgiler öğretmenlerimize anlatılıp onları konu hakkında detaylı olarak bilgilendirildi.

3)  Çocuk ve genç psikolojisini bilmenin önemli olduğu,   onlara nasıl yaklaşmamız gerektiği , herhangi bir sorun olduğunda asıl sebebinin neler olabileceği  vb. konular üzerinde durularak öğrencileri daha iyi anlamamıza yarayacak bilgiler verildi

4) Öğretmenlerimiz ile istişare ederek öğrencilere nasıl yaklaşmamız gerektiği hakkında konuşuldu.

5) Ergenlik dönemi nedir, özellikleri nedir vb. konular öğretmenlere sunular yardımı ile anlatıldı.

6) Ergenlik döneminde karşılaşılan sorunlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

7) Ergenlerle etkili iletişim kurmanın yolları üzerinde duruldu.

8) Etkili iletişimin önemi üzerinde duruldu.

9) Öğretmenlerle karşılıklı fikir alışverişi ile sorunlar tartışıldı

05-04-202205-04-2022