VELİ TOPLANTISI

2021-2022 Eğitim- Öğretim yılı Okul Aile Birliği ve 1. Veli Toplantısını görüşmek üzere 27/09/2021 Pazartesi günü saat 10.00 da okulumuzda toplantı yapılmıştır. Toplantıya zamanında, maske, mesafe kurallarına uyarak gelmeniz rica olunmuştur. Covid-19 testi pozitif ve temaslı olan velilerimizin toplantıya katılmayıp okul idaresine bilgi vermesi rica oluunmuştur. Toplantıda aşağıda belirtilen gündem maddeleri görüşülmüştür.

Gündem Maddeleri

1. Açılış ve yoklama, yeterli sayıda çoğunluğun olup olmadığına bakılması ve toplantının yapılıp yapılmayacağına karar verilmesi

2. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması

3. Divan Kurulunun Oluşturulması (bir divan başkanı ve yazmanın seçimi)

4. 2021-2022 Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyelerinin seçimi

5. Gündem maddelerinin okunması ve varsa eklenecek maddelerin belirlenmesi.

6. Okul müdürünün konuşması

a.     Öğrencilerin devam - devamsızlık, geç kalma, kılık - kıyafet, kaba ve argo konuşmalarının önüne geçilmesi.

b.  Öğrencilerin başarılarının arttırılmasına yönelik çalışmalar, sportif faaliyetler, temizlik ve beslenme durumlarının görüşülmesi.

c.     Derslere hazırlıklı gelmenin, ders araç gereçlerini eksiksiz getirmenin öneminin görüşülmesi,

d.     5-6-7.sınıf öğrencilerinin okuma yazma eksikliklerinin görüşülmesi ve veli desteğinin sağlanması.

e.     Liselere Giriş Sınavı  (LGS) hakkında öğrenci velilerinin bilgilendirilmesi.

f.      Yapılacak deneme sınavı sonuçlarının velilerle birlikte değerlendirilmesi.

g.     Veli ziyaretleri ve velilerin okula gelmesinin, okul veli iş birliğinin  öğrenci öz denetimine etkisi

h.     Okul veli iş birliğinin başarıyı arttırmada etkisi

i.      Söz almak isteyen öğretmen ve veli görüşleri

j.      Pandemi ile ilgili okulda, sınıfta ve evde alınabilecek tedbirler