May

Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Bekir ŞİMŞEK tarafından Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunmasına yönelik seminer verildi.

May

KTS Nisan-Mayıs ayları " Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı " faaliyeti kapsamında okulumuzda "40 Hadis" ezberleme yarışması düzenlendi

May

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) kapsamında Nisan - Mayıs ayı faaliyetleri Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzda öğretmenlerimiz rehberliğinde hazırlanan etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Yapılan etkinliklerimize velilierimiz de katıldı.

Nis

Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler

Mrt

Mesleki anlamda öğrencilerimizin İmamlık, hatiplik, ezan, kamet ve toplum önünde Kur an Kerim okuma ve vaaz verme üzerine etkinlikler yapıldı.

Mrt

Akademik gelişim, kariyer planlama ve liseye hazırlık alanın da öğrencilere LGS değerlendirme çalışması uygulandı ve sonuçları değerlendirildi.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce hazırlanan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Eylem Planı (DÖGEP) kapsamında Şubat-Mart ayı faaliyetleri Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Mrt

Olası deprem/yangın anında personel ve öğrencilere kurum ve okullarda can ve mal kaybının en aza indirilmesi için eğitim verilerek dersliklerin planlı bir şekilde boşaltılması ve önceden belirlenen açık alanlarda hiçbir izdihama yol açmadan toplanmalarını sağlamak amacıyla okulumuzda Afet Tatbikatı gerçekleştirilimiştir.

Şbt

2021/2022 dönemi başından itibaren öğrencilerle kademeli olarak masa tenisi, futbol, voleybol ve hentbol çalışmaları yapıldı. Bu branşlardan sınıflar arası turnuvalar düzenlenerek pekiştirildi. Bunların yanında zeka oyunları, satranç çalışmaları uygulamalı olarak yapıldı.

Şbt